0,00 lei 0
Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni și condiții

Folosirea site-ului stupinaonea.ro implică acceptarea unor termeni și condiții. Stupina Onea își asumă dreptul de a face modificări ale acestora, fără o notificare prealabilă. Versiunea actuală poate fi citită accesând link-ul „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

Toate informațiile conținute în acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat. Înaintea achiziţionării oricărui produs de pe site-ul stupinaonea.ro, este recomandat să citiți cu atenție informațiile prezentate. Informațiile și sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de către Ministerul Sănătății și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

Acest site este întreținut și administrat de PFA Onea Alina Ioana
Proprietarul site-ului este PFA Onea Alina Ioana, denumit în acest document și Stupina Onea
PFA Onea Alina Ioana are sediul social în localitatea Fersig, nr. 215, jud. Maramureș, adresa de email stupinaonea@yahoo.com. Este înmatriculată la Registrul Comerțului sub numarul F24/116/2005, cod fiscal RO 19701639.

Intregul conținut al site-ului stupinaonea.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – este proprietatea stupinaonea.ro și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul stupinaonea.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitări ale responsabilității

Stupina Onea nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul stupinaonea.ro și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fara garanții de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc. Stupina Onea nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele stupinaonea.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Stupina Onea garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Stupina Onea, fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Stupina Onea are dreptul de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Stupina Onea nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății Stupina Onea și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății Stupina Onea și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care il afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Securitatea informațiilor

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Stupina Onea nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Stupina Onea condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

Soluționarea reclamațiilor

Stupina Onea își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Stupina Onea își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

Orice reclamație cu privire la produsele noastre va fi adusă la cunoștința PFA Onea Alina Ioana, în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, spre soluționare. În cazul în care produsele suferă deteriorări pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de Stupina Onea în termen de 30 de zile, dar nu și alte despăgubiri.

Valoarea maximă a obligațiilor PFA Onea Alina Ioana față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de PFA Onea Alina Ioana de la acest client.

Prețuri. Plată. Taxe suplimentare

Prețurile afișate în cadrul site-ului stupinaonea.ro includ TVA conform legislației în vigoare. Prețul și modalitatea de plată sunt menționate în fiecare comandă.

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție aferente. Stupina Onea nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la stupinaonea@yahoo.com

Confirmarea comenzii

Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei.

După plasarea cu succes a comenzii pe site-ul stupinaonea.ro, clientul va primi un email de confirmare și de acceptare a comenzii din partea Stupina Onea. În acel moment va exista un contract între client și Stupina Onea.

Livrarea produselor

Informații despre livrarea produselor găsiți la pagina Condiții de Livrare.

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul României. Orice comandă cu livrare în oricare altă țară înafară de România nu va fi onorată și va fi anulată automat. În cazul comenzilor dinafara României achitate online cu cardul, costurile cu comisioanele pentru plata și returnarea sumelor vor fi suportate de către cumpărător.

Politica de returnare a produselor

Informații despre politica de returnare a produselor găsiți la pagina Politica de retur.

Prin utilizarea acestui site acceptați Termenii și Condițiile. Toate tarifele prezentate pe site sunt finale și exprimate în RON.
F24/116/2005
RO 19701639
Loc Fersig, Nr 215
Maramureș
floare
© 2024 Stupina Onea
Visa
Mastercard
Maestro
Apple Pay
Google Pay
American Express
Stripe
JCB
Payments