Miere polifloră

Miere polifloră
Miere polifloră
250 gr
900 lei
400 gr
1400 lei
750 gr
2000 lei
950 gr
2500 lei
Borcan 2.25 kg
5400 lei
Găleată 3 kg
6900 lei
Galetuta 5 kg
11500 lei
Borcan 5,5 kg
13200 lei
Galetuta 9 kg
20700 lei

Consumul constant de miere polifloră previne demineralizarea oaselor. Este un excelent fortifiant, îmbunătățește digestia și ajută ficatul.

Mierea polifloră este mierea pe care albina o culege din diverse flori, din flora spontană. Având la baza o multitudine de flori albina va culege o miere foarte bogată în polen, săruri minerale și alți nutrienți benefici organismului uman.  Acest sort de miere are cel mai mare conținut de polen, fiind mierea cea mai cunoscută și consumată la noi în țară. Se poate consuma atât de copii cât și de vârstnici având un gust plăcut ușor parfumat.  Culoarea ei variază în funcție de florile din care a fost culeasă. Poate fi brun deschis până la brun închis.  Producția la acest sortiment de miere este de obicei mai mare comparativ cu celelalte tipuri de miere. Și acest tip de miere se cristalizează repede datorită conținutului ridicat de glucoză și polen. Prin cristalizare ea nu își schimbă proprietățile. Ea are în compoziția ei fructoză, glucoză, zaharuri simple, vitamine din complexul B, vitamina C,  enzime și minerale.

Mierea polifloră este consumată la noi în țară de toate categoriile de vârstă, fiind un fortifiant excelent. Se poate consuma ca atare sau în amestec cu alte produse apicole. De asemenea consumul de miere polifloră îmbunătățește digestia favorizând tranzitul intestinal, ajută ficatul datorită polenului, ajută în tratarea anemiilor (datorită conținutului de fier și săruri minerale),  are efect antiseptic, etc.

Consumul constant de miere polifloră aduce beneficii mari organismului uman, prevenind demineralizarea oaselor.  

Mierea polifloră este folosită atât la prepararea unor prajituri delicioase cât și la fripturi sau alte preparate culinare. De asemenea se folosește la prepararea limonadelor, a ceaiurilor și în alte băuturi.

Acest produs nu înlocuiește un consult medical și nu este recomandat persoanelor alergice la unul dintre ingrediente.