Miere de primavară

Miere de primavară
Miere de primavară
250 gr
1000 lei
400 gr
1500 lei
750 gr
2100 lei
950 gr
2600 lei
Borcan 2.25 kg
5900 lei
Găleată 3 kg
7500 lei
Găleată 5 kg
12500 lei
Borcan 5.5 kg
14300 lei
Găleată 9 kg
22500 lei

Rapiță, păpădie, pomi fructiferi.

Mierea de primavară este în mare parte culeasă de la rapiță însă în faguri se regăsește și prima miere pe care albina o culege primavara de la pomii fructiferi și păpădie. Astfel rezultă o miere excelentă atât ca gust cât și ca proprietăți terapeutice.

Acest sortiment de miere este foarte bogat în glucoză, lecitină și polen, fapt pentru care ea se poate consuma atât de către persoanele mai anemice pentru a se revigora cât și de persoanele active pentru a-și păstra tonusul bun.

De asemenea se consumă în perioadele de suprasolicitare intelectuală îmbunătățind memoria. Datorită conținutului bogat de polen, prin consumul constant de miere de primavară se previne demineralizarea oaselor. Mierea de primavară îmbunătățește elasticitatea vaselor sanguine prevenind apariția colesterolului.

Miere de primavară se cristalizează foarte repede având cristale foarte fine și consistență untoasă fapt pentru care este preferată de mulți consumatori unsă pe pâine. Sub forma cristalizata se poate folosi pentru hidratarea și curățarea pielii de celulele moarte.

Mierea de primavară are culoare gălbuie când este extrasă iar după cristalizare este aproape albă.

Acest produs nu înlocuiește un consult medical și nu este recomandat persoanelor alergice la unul dintre ingrediente.