Căpăcele în miere

Căpăcele în miere
Căpăcele în miere
250 gr
1500 lei
400 gr
2000 lei
700 gr
3200 lei
900 gr
4000 lei

Se folosesc în tratarea sinuzitelor, tusei, infecțiilor în gât etc.

Căpăcelele sau căpăceala sunt partea de deasupra fagurelui pe care apicultorul o îndepărtează pentru a putea extrage mierea din faguri. Compoziția lor seamană în mare parte cu cea a fagurelui, capacelele conținând în plus o cantitate mică de venin de albine și propolis pe care albina le injectează în momentul căpăcirii mierii.

Se folosesc și ca desert, dar și în tratarea sinuzitelor, a tusei,  în tratarea infecțiilor în gât, etc.  Căpăceala este formată din miere, ceară, enzime, propolis și o mică cantitate de venin de albine. Datorită conținutului de venin previne reumatismul și întărește mușchii inimii. Consumul regulat de căpăceală reglează metabolismul, ajută la igiena orala (în tratarea aftelor și a stomatitei), previne îmbolnăvirea organismului, ajută la imunitate, etc.

Capaceala se mesteca pana la dizolvare sau min 15min.

Acest produs nu înlocuiește un consult medical și nu este recomandat persoanelor alergice la căpăcele.